Menu

Nyirok masszázs

A nyirok masszázs helyesen nyirok drenage egy fizioterápiás eljárás mely a kötőszövetre és azon keresztül a nyirokrendszerre fejt ki hatást és így segíti a nyiroknedvek megfelelő áramlását. Ez a lágy technika meggyorsítja a felgyülemlett folyadék távozását, javítja a nyirokrendszer ellenállóképességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez. A kezelés alkalmazásával megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. Kíváló eredményeket lehet elérni a testsúlycsökkentés és a cellulitisz mértékének csökkentése illetve állapottól függően teljes eltüntetése területén is.

Vákuum kezelés - köpölyözés

Intenzív fizikai kezelés, mely serkenti a vérkeringést és a perifériás vérellátást, fokozza a zsírsejtek lebontását és a depózsír elégetését. Helyi keringésfokozó hatása anyagcsere fokozó hatású is egyben. Segít a kívánt írányban befolyásolni a nyirokkeringést a megfelelő eredmény elérése érdekében. Egyenletesen intenzív hatása révén kiegyensúlyozott és tartós eredmény érhető el.

Mélymeleg terápia és testtekercselés

Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszessé válik a bőr,a zsírszövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik. A testtekercselés mellett infrahullámok segítségével fokozzuk a test hőmérsékletét, ezáltal vér és nyirok-keringést, illetve a felhasznált segédanyagok által kifejtett hatást.

Kavitációs ultrahang kezeléssel egybekötött Komplex fogyasztó masszázs


Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület zsírsejtjein belül mikro buborékokat hoznak létre, melyek a több fázisú behatás révén növekednek és csökkennek, végül degradálódnak. Az ily módon képlékenyebbé vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter is "leolvadhat" a problémás testrészről (has, csípő, comb, "lovaglónadrág", fenék, vagy a felkar területén).

Orosz zsírtörő masszázs

Rendkívül intenzív, radikális, speciális masszázsfogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyílvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében. Ezt a tipusú masszázst nem ajánlott elsőként kipróbálni annak intenzív jellege miatt. A kezelés sajátos intenzítása révén a testnek, szervezetnek szokni kell a behatásokat, mozdulatokat. A masszázs mély nyirokmasszázzsal kezdődik, aktivizálja a nyirokkeringést, fokozza a perisztartikus rendszer működését és a negatív nyomásokat, mely befolyásolja a zsírégetést a vízháztartást és a bőr regeneráció képességét. Speciális testkezelő anyagokat használunk amelyek fokozzák a hatást. A masszázs legfőbb célja,a véráram cirkulációjának helyreállítása a zsírsejtek területén, illetve a zsíros réteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása. A kezelés egyik alappillére a nyirokkeringés mint transzport-rendszer, mely egy komplex anyagcsere folyamat útján segít eltávolítani a zsírsejtek tartalmát a kényes testfelületekről.

Felhasznált anyagok, lépcsőzetes intenzitás

Fontos szegmentuma a kezelésnek. A szervezet a rendkívüli adaptációs, alkalmazkodó képességének köszönhetően egy bizonyos idő után, majdnem minden fajta ingerhez képes alkalmazkodni. Ez azt eredményezi, hogy a kezdeti eredmények elérése után, hamar egy vegetáló fázist érhetünk el, hiszen a szövetek megszokják az adott ingert. Ezért több lépcsőben erősödik a kezelés folyamán mind a felhasznált anyagok mind a kezelés fizikai erejének intenzitása. Kizárólag természetes eredetű, de annál intenzívebb osztrák termékeket használok. Ezzel kikerülhetjük az érzékeny bőr és az allergiás reakciókból adódó kellemetlenségeket.

Tea és folyadék bevitel

Fontos kelléke a programnak a tea, ami belülről támogatja a folyamatot. Szigorúan csak gyógynövényekből készülhet és az egész kezelés ideje alatt ajánlott fogyasztani. Ezen felül a folyadékfogyasztás növelése elengedhetetlen, mert a nyirokrendszernek nagy szerepe van a nem kívánt anyagok szállításában, mielőbbi távozásában.

Várható eredmények

Tartós zsírszövet csökkenés, Intenzív cellulitisz redukció, Feszeseb és rugalmasab bőrszövet, Deffiniáltabb testkontúr.
A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket érdemes betartani:
A kezelést követő 3 napban tilos cukor és nagy mennyiségű szénhidrát bevitele a szervezetbe; Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kezelés időtartama alatt; Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba!A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését; Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra; Súlyfelesleg esetén életmód változtatás betartása szükséges. A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető, így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.